Альтанка на подвір’ї

В останні роки альтанка користується великою популярністю. Її встановлюють на своїх ділянках не тільки в якості місця для відпочинку, але й просто для краси як декоративний та вишуканий елемент. Для того, щоб альтанка на подвір’ї по стала справжньою прикрасою, потрібно віддати перевагу тільки виробам, створеними досвідченим майстром. 
Призначення та фото альтанок Альтанка із дерева представляє собою споруду, яка нагадує відкриту терасу чи балкон. Основне призначення альтанки – огляд місцевості довкола, саме тому її ставлять на найвищому місці ділянки, де відкривається гарний краєвид. Альтанка може бути самих різноманітних видів та форм. Перегляньте мої роботи, я виготовляю для своїх клієнтів будь-які альтанки на замовлення. Все залежить від ваших побажань та фантазій!  Всі мої альтанки.

В то же час можна виділити основні види альтанок: відкриті чи закриті; з дахом чи без нього; споруджені на фундаменті чи безпосередньо на землі; дерев’яна альтанка може бути засклена та обладнана меблями. Також існують зимові та літні спорудження. В теплу пору року, звичайно ж, дуже актуальними будуть відкриті альтанки, які лише захищають від сонця чи дощу, але доступу повітря не заважають. З функціональної точки зору наявність даху дуже бажана. 


Матеріали для альтанкиФаворитом серед матеріалів вважається, звичайно ж, натуральне дерево. Це може бути дуб, сосна чи інші матеріали. Також для виготовлення альтанки використовують цілі колоди або дошки.Зазначимо, що перший варіант вам вийде дещо дорожче. Якщо ви уявляєте собі, як буде виглядати ваша альтанка, розробіть її ескіз або хоча би намалюйте, як приблизно повинна виглядати майбутня споруда. Можливо, ви побажаєте також зробити зовнішню обшивку, адже навіть для літньої альтанки бажано зробити обшивку, яка буде захищати від вітру. Стіни споруди в більшості випадків теж необхідно укріпити, щоб зробити їх быльш захищеними від повітряних потоків. 
Стилі альтанок Зараз існує дуже багато стилів альтанок, в цілому можна виділити декілька самих найяскравіших: 1. Традиційна українська альтанка. Вона складається із тоненьких дощечок, а її верхня частина покривається соломою. Її часто оздоблюють етнічними візерунками та старовинними меблями. 2. Класична європейська альтанка. Їй притаманні низькі стіни і мінімальна кількість елементів. 3. Східні альтанки. Такі споруди мають дах особливої форми та вирізняються своїм мінімалізмом. Інколи їх прикрашають ієрогліфами, етнічними візерунками, які придають альтанці особливий колорит. 4. Альтанки в російському стилі. Створюються із грубих зрубів, часто – у вигляді пташиного гнізда чи невеличкої хатинки. Звичайно ж, такий розподіл на стилі є вельми умовним. 

При бажанні ви можете замовити альтанку в змішаному стилі, головне – щоб споруда вам подобалась та гармонійно виглядала на вашому подвір’ї. До того ж я  з легкістю створю альтанку вашої мрії, адже з увагою ставлюсь до ваших ідей. Зараз вже настали теплі дні, тому у вас є чудова нагода замовити гарну альтанку, де ви зі своєю сім’єю та друзями зможете пити чай або каву та милуватись природою.

Альтанка неодмінно прикрасить подвір’я та стане вашим улюбленим місцем для відпочинку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *