Дерев’яна іграшка

Нехай не здивує вас теза, але дерев’яна іграшка прийшла на зміну пластиковій. Саме так. Агресивний тиск пластика все частіше замінює тепло деревини. Саме ця дерев’яна іграшка має в сучасності чималий попит в родинах, де приділяють уваги всебічному розвитку малюків. Дивно, але іграшки з натуральних матеріалів притягують до себе увагу сильніше за холодні штучні іграшки. Як і меблі з дерева, такі іграшки мають особливу енергетику та природне тепло. Цілюща сила дерева є корисною для психіки дитини. Вироби з берези допомагають концентруватись, відіграють роль оберегу. Дерев’яна іграшка з сосни – дерева спокою – допомагає позбавитись наслідків стресу, підвищує імунітет і настрій. Дерев’яна іграшка з ялини лікує. Адже не досі вже вказаних властивостей, щоб іграшки з дерева з’явилися у вашому будинку? 

Перегляньте мої роботи

Купуючи такі іграшки ми сподіваємося, що вони принесуть спокій в наш будинок, забезпечать малюкам зайнятість, а дорослим – відпочинок на ці довгоочікувані дитячої зацікавленості. Але дивовижна справа: паровозик, що часто біжить по рейках, в який нічого не покласти, якщо не зламати дах, набридає швидко. Інша справа – потяг з приємних на дотик відшліфованих кубиків. Якщо він набрид, його легко перетворити на космічний корабель або човен.

Дивно, але прості іграшки мають більшу цікавість для дітей, з ними вони грають довше, плачуть менше, практично відсутні травми під час цих ігор.

Які буваюсть іграшки:

1. Дерев’яні іграшки, що розвивають сприйняття – рамки-вкладиші: спочатку вивчаємо контури предмету, оцінюємо його розмір, форму, тощо, потім розміщуємо його у відповідний трафарет рамки; – сортер: розміщуючи фігурки в поглиблення іграшки, розвивається уважність і пам’ять; – стукалки, трещітки, барабани, дудки : розвиваємо слух, сприймаємо звуки. Екологічно чисті дерев’яні іграшки не завдадуть шкоди здоров’ю дитини. При їх фарбуванні та покритті використовуються безпечні матеріали.

2. Дерев’яні іграшки, що розвивають увагу – різноманітні пірамідки, під час гри з ними вивчається колір, форма та послідовність дій при складанні; – пазли з деревини добре відшліфовані, вони теплі та приємні на дотик, гладкі та добре миються.

3. Дерев’яні іграшки, що розвивають мислення Дерев’яні головоломки. Інтерес викличуть головоломки з птахами, тваринними і різними предметами; Конструктори. Збираючи будинки та автомобілі машини, арки і мости, дитина розвиває логіку і мислення. Дерев’яні іграшки – конструктори виконані з різних порід дерев: вишні, яблуні, берези. шматочок, нова фактура і запах. Ці іграшки учать сприймати оточуючий красу оточуючого світу. Виготовлені з натурального дерева, безпечні.

4. Дерев’яні іграшки , що розвивають пам’ять Пазли з дерева, мозаїка, настільні і повчальні ігри, складені з любов’ю і добротою,не має агресії та тиску в зображеннях на них, ніяких “кривавих фарб”, що збуджують дитячу психіку.

5. Дерев’яні іграшки , що розвивають творче начало Набори для розфарбовування, ліхтарі для розповіді історій, ляльковий театр, фігурки людей і тварин. Багато іграшок вироблено з цінних порід дерев, з обробкою льняною олією для більшої «екологічності».

6. Дерев’яні іграшки, що розвивають моторику Всілякі пірамідки, кільця, шнурування.

Всі ці та багато інших дерев’яних іграшок мають бути у кожного малюка. Подарувати дитині дерев’яну іграшку належної якості – це означає надати дитині можливість бути розвинутою та неординарною. А ціни нашого магазину на дерев’яні іграшки приємно здивують маму і тата. Придбавши дерев’яну іграшку, бабуся і дідусь дарують своєму улюбленцю частину свого серця, так необхідну в сучасному житті глибоку пов’язаність з своїм родом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *