Дерев`яні столи для кафе та барів

Що найважливіше в столі? Для більшості – це якісна стільниця, проста та надійна конструкція, здатність столу до трансформації. Що в цьому напрямку пропонуємо ми.

Залучити покупців в кафе, бари ресторани можна за допомогою незвичайних меблів. Саме вони можуть стати своєрідною родзинкою громадського закладу. Так, ми створюємо столи, в яких немає ні клею, ні цвяхів, ні шурупів. Для того, щоб конструкція трималася, в стільницях використовуються спеціальні отвори, в які вставляються клини та додаються стильні канати. Для роботи використовуємо натуральне дерево – білий дуб, клен, бук. У підсумку виходять не тільки креативні та екологічно чисті, але ще й надійні столи.

У своїх роботах ми також робимо акцент на стільниці. Як матеріал вибираємо натуральне дерево. Для більшості споживачів визначальним фактором при виборі стільниці є естетично привабливий вигляд. Для цього стільницю робимо складовою з окремих дощок, штучно викривляючи края в місці стиковки, тим самим отримують красивий добротний стіл з оригінальною стільницею, яка виглядає під старовину. Поверхня стільниць може мати незвичайні абстрактні візерунки, в ній змішані безліч тонів і відтінків, а незвичайні переходи і кручені лінії тільки збільшують ефект таємничості. При цьому техніка створення дозволяє не турбуватися про те, що з часом краю зітруться.

Іншим популярним прийомом є простота конструкції, вона і є основа практичності. Здавалося б досить просто, простий стіл з чотирма ніжками і стільницею, де всі деталі доведені до досконалості, роблять модель бажаною для любителів класики. Додавання можливості трансформації буде на разі в приміщеннях, призначених для різноманітних заходів – банккетні зали, лоббі бари то що.

Тонування – додання певного кольору столам ще один популярний прийом. Меблі може бути добре стилізована в дизайн приміщення і повністю гармоніювати з іншою частиною інтер’єру кафе, в тому ж стилі і кольоровому рішенні можуть виготовлятись і стільці з дерева і світильники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *