Двері з дерева

Сучасний ринок вхідних конструкцій надає покупцям широкий вибір дверей з дерева в різних дизайнерських виконаннях для будь-якого, навіть самого нестандартного, інтер’єру. По-перше двері з дерева – це краса, якість, екологічність, користь.

Завдяки постійному вдосконаленню технологій виготовлення дверей, можна замовити та придбати двері, в яких вдало поєднуються як різні стилістичні рішення, так і матеріали виготовлення. Наприклад, все більшу популярність набувають двері з дерева з комбінацією елементів зі скла, пластику чи заліза.

Перегляньте двері з дерева моєї роботи, можливо щось вам буде до сподоби.

В своїх роботах я використовую як міцні породи дерева так і звичайні. Особливістю моїх дверей є стилізація під старовину, під етно стиль. Для цього використовується спеціальна технологія, яка дозволяє штучно зістарити деревину створити їй особливий вигляд, надати неповторності.

Багато досліджень показали, що, як і меблі з дерева, двері з дерева сприяють встановленню сприятливого для людини мікроклімату в приміщенні, бо цей натуральний матеріал при сучасному виробництві зберігає свою екологічність. Крім мікроклімату мої двері своїм виглядом створюють особливу атмосферу в приміщенні, почуття впевненості та спокою.

Для встановлення між кімнатами або на вході, для ванних кімнат чи кухонь можна замовити двері з особливими характеристиками стійкості до перепадів температур і вологісті.

Деревина була і залишається найпоширенішим і практичним матеріалом серед виробників. Саме вона володіє декількома важливими перевагами, які роблять міжкімнатні та вхідні двері з дерева такими поширеними, а саме:

  • можливість створення різних дизайнів та нестандартних конструкцій;
  • екологічність матеріалів;
  • практичність застосування;
  • простота у догляді;
  • користь для здоров’я;

Дерево є дуже податливим при обробці матеріалом. Це дозволяє досить легко надавати йому необхідну форму, скріплювати надійно окремі деталі. На свій смак Ви знайдете двері, виконані в найрізноманітніших стилях від щирого бароко до стриманої класики і ультрасучасного хай-тека.

Звертайтесь я втілю будь-які ваші побажання в реальність і виготовлю двері з дерева вашої мрії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *