Етнічні статуетки в інтер’єрі

Люди у всі часи прикрашають будинки численними сувенірами і дрібничками. У західних країнах, невеликі фігурки не значать зовсім нічого і відіграють роль нехитрих декорацій. У той же самий час, східна традиція наказує кожному предмету своє особливе місце. В іншому випадку, власник будинку ризикує накликати на себе біду і назавжди відвернути удачу. Грамотно розміщені, по фен-шуй сувеніри з дерева, здатні кардинально змінити енергетичний простір усередині будинку. Крім того, відбувається значне коректування долі людини. 

Перегляньте мої роботи з різьби по дереву, можливо, щось вам буде до вподоби. Я приймаю замовлення на різьбу будь-якого рівня складності.

Різьба по дереву

Багато шанувальників цієї техніки на сході і в західній Європи вірять в те, що розташування предметів в будинку безпосередньо впливає на долю і карму.

Природно, статуетки з дерева повинні бути не «якими-небудь», на все є свій чіткий регламент. Так, наприклад, щоб привернути в будинок багатство і щастя, на всі сторони світу рекомендується встановити чотири фігурки: фенікса, черепаху, дракона і тигра – всі ці представники реальної і казкової фауни пов’язані з тими якостями, які їм приписуються у рамках східних традицій. Таким чином, людина приваблює розум, здоров’я, щастя, багатство.

Крім того, існує легенда про те, що кожен матеріал має свої особливі магічні властивості. Наприклад, кераміка на сході завжди міцно асоціювалася з силами землі, камінь або залізо – відповідали за особисті якості самої людини і допомагали стати більш незалежним і твердим, в той же самий час, дереву, та меблям з деревазавжди відводилася особлива роль.

Згідно з давніми переказами, статуетки з дерева – найбільш приємного, теплого і податливого матеріалу, мають позитивний вплив на психіку людини. Саме такі фігурки в будинку допоможуть розслабитися і налаштуватися на більш спокійний лад, а також знайти гармонію з собою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *