Меблі під старовину

Сьогодні меблі під старовину із масиву дуба, сосни чи ясеня доволі популярні. Такі меблі чудово прикрасять інтер’єр любого будинку, адже природні матеріли ніколи не виходять із моди. Вважається, що меблі під старовину відносяться до категорії еліт-клас та коштують недешево, але я своєю працею намагюсь спростувати цей стереотип. Мої меблі відрізняються не тільки відмінною якістю та красою, але й доступною ціною.Меблі під старовину – натуральність та вишуканість

 Останнім часом такі вироби мають великий попит серед клієнтів із самими різними статками: меблі під старовину приваблюють своїм вишуканим виглядом та унікальною енергією. Крім того, такі вироби повність безпечні, так як вони мають бактерицидні властивості, адже їх виготовляють тільки із справжнього дерева, не використовуючи ніяких синтетичних домішок«Зістарені» меблі не тільки гарні, вони також дуже практичні. Якщо ви вирішите прикрасити свою оселю такими меблями, то це неодмінно буде правильний вибір. Вироби з ефектом «під старовину» гармонійно будуть виглядати не тільки в заміському будинку, а й в ресторанах, кафе, магазинах, які стилізовані під старовину. А найсміливіші клієнти навіть замовляють меблі під старовину в квартиру. Наприклад, старовинний стіл чи комод додадуть вашій квартирі вишуканості та будуть нагадувати у великому місті про затишний сільських будиночок вашої бабусі. Зістарені меблі – це природність, оригінальність та неповторний затишок.Із яких матеріалів виготовляють меблі під старовину?

При виготовленні меблів с таким оригінальним ефектом частіше всього використовується сосна, яка відрізняться своєю неймовірною м’якістю. Меблі із сосни виглядають дуже гарно, але вони потребують дбайливого догляду. На такі вироби не бажано ставити металеві важкі предмети, так як після них можуть залишитись дуже непривабливі сліди. За бажанням клієнтів я виготовлю для вас меблі із сосни або другої древесини та додам виробам ефекту зістареності.Дуже часто я прикрашаю роботи шматочками із натуральної замші чи шкіри, кованими елементами. Такі вироби зазвичай використовують при створені інтер’єру в сільському стилі або, як його ще називають, у стилі кантрі. Але в той же час, якщо провити фантазію, дерев’яні меблі штучно зстарені можуть прикрасити будь-який інший стиль інтер’єру.Я маю досвід виготовлення зістарених меблів, які чудово підійдуть навіть під стиль модерн і хай-тек! Якщо ваша оселя оформлена у сучасному стилі, то в такому разі при виборі дерев’яних меблів слід віддати перевагу простим лініям незвичайних кольорів, їх доречно доповнити футуристичними елементами (наприклад, металевими накладками). Такі меблі будуть чудово виглядати і в оселі с мінималістичним інтер’єром, в такому разі вони зроблять кімнату більш цікавою та оригінальною.Практичність та затишокЗвичайно ж, меблі із дерева під старовину коштують дорожче, ніж вироби зі штучних матеріалів, але варто враховувати, що меблі з дерева прослужать багато років та не втратять свій привабливий вигляд. Якщо ваш вибір – це затишок та комфорт, то дерев’яні меблі відмінно впораються із цим завданням. Зістарені меблі – це одночасно простота та вишуканість, розкіш та аскетизм.Якщо ви бажаєте додати своєму дому, квартирі чи офісу індивідуальності, то варто віддати перевагу саме меблям під старовину. Зістарені меблі – це вироби, які ніколи не втратять своєю актуальності та створять оригінальний та неповторний стиль у любому приміщенні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *