Правила розробки дизайну кафе

Для створення затишного кафе, необхідно прагнути до розробки досконалого дизайну інтер’єру. Це вимагає від дизайнера багатства фантазії, креативності, почуття стилю. Оформлення закладу буде залежати від багатьох факторів – типу кафе або ресторан, поданих страв, напоїв і багатьох інших факторів. Подавані страви повинні гармонійно поєднуватися з дизайном інтер’єру та меблями з дерева.

Правила створення якісного дизайну

Запорукою успіху і дорогого ресторану і маленького кафе стане незвичайний дизайн, що запам’ятовується інтер’єру.

Перше правило

Створити затишну обстановку, яка б сприяла максимальному розслабленню. Дуже важливу роль грає освітлення. Якщо це бістро, куди люди заходять пообідати під час перерви, слід віддавати перевагу денного світла. Якщо це банкетний зал шикарного кафе, краще всього вибирати яскраве освітлення. У закладах, які працюють до світанку, рекомендується створювати романтичну атмосферу за допомогою приглушених ілюмінацій. Для того щоб відвідувачі почували себе комфортно, необхідно вдало експериментувати з колірними поєднаннями, і тільки тоді дизайн кафе вийде по-справжньому ексклюзивним. Це стосується всіх елементів інтер’єру.

Друге правило

Необхідно орієнтуватися на кухню, яка пропонується в закладі. Дизайн кафе, в якому пропонуються страви національної кухні, може бути виконаний в колірній гамі національної символіки. Для облагороджування приміщення повинні використовуватися національні декоративні прикраси. Якщо це закусочна, то можна створити повітряний інтер’єр приміщення, який втілюється в світлих настінних покриттях, білосніжних підвісних стелях, легких до сприйняття картин, і якісному висвітленні різних кольорів.

Третє правило

Не концепцією єдиної визначається дизайн бару чи кафе. Планування і особливості приміщення диктують правила, які необхідно враховувати, інакше неминуче виникне дисонанс. Стиль хай-тек для дизайну бару чи ресторану буде недоречний в приміщенні з невисокими або склепінчастими стелями. У вузькому й довгому приміщенні обробку дерев’яними або мармуровими панелями краще замінити на дзеркала. У вільних і добре видимих ​​зонах важливо розташувати сполучні елементи стилю: декоративні панно зі штучного каменю або дерева, світильники вікторіанської епохи або яскравий галогеновий світло.

Варіантів дизайну ресторанів сьогодні достатньо, щоб вибрати найкраще з можливого. Інтер’єр ресторану або невеликого кафе будується від загальної концепції, яка повинна включати всі аспекти. Сучасні тенденції оформлення інтер’єру суперечливі – не можна створити хороший дизайн кафе або дизайн бару без урахування ергономічності і стилю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *