Вітаємо Вас на сторінці майстра-художника Романа Романишина.

Основний напрямок  творчої діяльності   Романа Романишина    –  це  проектування  та  виготовлення  меблів  і декоративно-вжиткових композицій з  масиву деревини.

Роботи вирізняються характерним стилем  майстра,  який сформувався  на  основі багаторічного досвіду   роботи  з  природніми матеріалами.

В дизайнерських  рішеннях вдало поєднуються національні мотиви з  сучасними вимогами  щодо формування  інтер`єру та екстер`єру.

Конструктивні рішення досконало продумані щодо функціональності та надійності. Зразки не вимагають особливого догляду та з часом   не втрачають естетичного  вигляду. Навпаки   –   набирають  особливого  шарму  старовини від слідів  користування  та  інших чинників.

Поверхня  виробів хоч  рельєфна,  за рахунок  зістарення, але досконало відшліфована.  Приємна на дотик і дозволяє швидке   прибирання.

Використовуються  сучасні матеріали   для колорування та захисту дерева.  Завдяки цьому можлива  експлуатація не тільки в інтер`єрах,   а  й під впливом  складних атмосферних  умов.

У  роботах Романа часто присутнє  гармонійне  поєднання  дерева, металу, скла, каменю, шкіри. Майстер захоплюється  художнім ковальством  і  бере  участь у багатьох  проектах, пов`язаних з металом. Є  напрацювання  у будівництві   малих архітектурних форм: альтанок, гойдалок, зон відпочинку тощо.

Накопичений досвід  майстрів-однодумців, з якими тісно співпрацює  Роман, посприяє у вирішенні будь-яких завдань, пов`язаних з створенням затишного та зручного середовища.

Сторінка  презентує  вже  втілені  ідеї та допоможе  обрати шлях для перетворення вашої мрії в  реальність.