Переваги кованих воріт

Будучи надійною перешкодою, що забезпечує безпеку мешканців будь-якого будинку, ковані ворота одночасно є справжньою візитною карткою Вашого житла. Пов’язано це з тим, що саме з воріт починається знайомство гостей з будинком і саме вони, як ніякі інші, спроможні створити незабутнє перше враження про сам будинок і смак його власника. Перегляньте ковані ворота моєї роботи, можливо щось впаде вам до вподоби.

Переваги кованих воріт
По-перше, виготовлені методом художньої ковки ворота відрізняються високою універсальністю, адже поєднуються такі ворота практично з усіма будівельними матеріалами. Крім того, вони чудово виглядають не тільки з такими ж кованими парканами, але і в поєднанні з дерев’яними, кам’яними, цегляними парканами і з будь-якими матеріалами, використовуваними для обробки фасаду.

По-друге, незаперечною перевагою кованих воріт є величезна різноманітність стилів і форм. Ковані ворота бувають як класичними, так і арочними, ажурними прозорими, глухими, що включають елементи з профнастилу, листової сталі або полікарбонату; виготовлені в стилі бароко, романтизму, ренесансу, ампіру, модерну, хай-тек або класицизму. Як правило, ковані ворота виготовляються широкими і двостулковими. Це дає можливість безперешкодно в’їжджати у двір автомобілів та іншого транспорту.

По-третє, ковані ворота і хвіртки практично завжди ексклюзивні, адже навіть виготовлені за єдиним ескізом вироби мають деякі відмінності один від одного. В процесі виготовлення кованих воріт застосовуються різні за розміром і формою ковальські заготовки, виконані вручну, при цьому до виготовлення кожних воріт коваль підходить творчо і, в більшості випадків, вкладає в них частину своєї душі.

По-четверте, ковані ворота відрізняються високою міцністю і довговічністю. При цьому навіть експлуатація в суворих кліматичних умовах з наявністю високої вологості, впливу снігу і дощу, не призводить до погіршення експлуатаційних характеристик . Виникаюча при цьому легка природна патина не тільки збільшує і без того високу привабливість кованих воріт і хвірток, надаючи їм ефект старовини, але і надійно захищає їх від виникнення вогнищ корозії.

Нарешті, як і деякі інші види, ковані ворота можна без особливих проблем обладнати електричними і механічними замками, системами автоматичного відкривання і відеоспостереженням. При цьому повітряне мереживо металу таких воріт буде не тільки прикрашати будь-яке житло, але й захищати його. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *