Переваги меблів з дерева

Незважаючи на стрімкий розвиток новітніх технологій в будівельній сфері и появу різноманітних нових матеріалів, традиційні меблі з дерева зараз дуже популярні. Це легко зрозуміти, адже меблі із ясеню, сосни, дубу тощо – це дуже красиво та благородно. Крім того, дерево має приємний запах та низку корисних властивостей.

Меблі з дерева – актуально та сучасно
Деякі люди все ж вважають, що меблі із дерева – це старомодно та давно не в тренді. Але це зовсім не так! Меблі з дерева виглядають дуже сучасно та відмінно прикрасять будь-який інтер’єр. Такі предмети чудово створять не тільки затишок у будинку, але й неперевершену атмосферу та індивідуальний стиль. Крім того, меблі з дерева дуже приємні на дотик, в них дуже комфортно відпочивати, а також вони відрізняються надійністю і стійкістю до зовнішніх впливів.  Я створює різноманітні меблі на замовлення із дерева, які відрізняються відмінною якістю та сучаснім дизайном. Мої меблі стануть справжньою окрасою вашого дому. 

Лікувальні властивості деревини
Багато спеціалістів запевняють, що деревина має цілющі лікувальні властивості. Наприклад, меблі з сосни рекомендують людям, які часто хворіють простудними захворюваннями чи мають хвороби дихальних шляхів. Сосна також наділена антибактеріальними властивостями, що може допомогти при лікуванні різних видів хвороб: від простуди до депресії та нервових розладів.

Практичність меблів з дерева Меблі з натуральної деревини не гниють та не схильні до впливу різноманітних грибків чи плісняви. Такі вироби добро чистяться та не викликають алергії. Вони чудово підійдуть для різних приміщень, такими меблями ви можете облаштувати кухню, бібліотеку, вітальню та ін.. Меблі з дубу, сосни, ясеню підходять і для дитячої кімнати, так як вони абсолютно безпечні і при їх виготовлені не використовуються шкідливі речовини. Меблі з деревини можуть прослужити як мінімум 10 років і більше. При цьому вони не втрачають свій привабливий зовнішній вигляд та свої лікувальні властивості. Звичайно ж, ціна на меблі із натуральної деревини дещо дорожча, ніж на МДФ та інші штучні матеріали. Але завдяки своїй практичності та надійності вони прослужать вам набагато довше.

Щоб меблі із масиву дерева були більш стійкими та захищеними від впливу навколишнього середовища, бактерій, їх вкривають різноманітними розчинами та лаками. Це суттєво подовжить строк експлуатації меблів і збереже гарний вигляд меблів дуже довгий час.

Меблі з масиву дерева – це індивідуальність
Меблі із дерева – це екологічно, стильно і затишно. Навіть невеличкий дерев’яний стілець може повністю змінити вигляд кімнати, зробивши її більш стильною та затишною. А якщо ви вирішите замовити в мене дизайнерські меблі з дерева, то ваша оселя стане просто неповторною. Слід зазначити, що меблі з дерева будуть гармонійно виглядати не тільки в інтер’єрі в стилі кантрі чи прованс, але в будинках чи квартирах, оформлених в сучасному стилі чи навіть в стилі хай-тек: мінималістичний інтер’єр меблі із дерева зроблять більш цікавим та живим за рахунок контрасту фактур. Облаштувати меблями із масиву дерева можна не тільки заміський будинок, а й міську квартиру чи офіс.

Я зможу втілити в життя будь-яку вашу дизайнерську ідею. Ви можете замовити будь-який вид меблів із натурального дерева: ліжка, стільці, столи, шафи, лави, двері, крісла. Меблі з деревини – це чудова нагода додати своєму дому індивідуальні нотки та неймовірний затишок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *