Світильники з дерева

Якщо ви зайдете в будь-який магазин світильників і люстр, то напевно здивуєтеся величезному різноманіттю різних моделей. Здається, що підібрати потрібне тут зможе абсолютно кожен, адже у продажу є моделі абсолютно на будь-який смак. Однак при найближчому розгляді виявляється, що всі вони чимось схожі один на одного. Більшість виконано з дешевого алюмінію і має хоч і хитромудрі, але вже досить побиті форми. Якщо ви шукаєте щось дійсно оригінальне, пропонуємо вам звернути увагу на світильники з дерева.

Люстри з дерева або світильники кантрі, як їх ще називають, просто незамінні в інтер’єрі дерев’яного будинку. Особливо часто їх вішають у рубаних будинках, але і в будинку з каменю дуже стильно виглядає люстра з колеса воза чи люстра бочка, а також настінний світильник факел. Не зайвим буде придбати і дерев’яні бра і дерев’яні світильники, які будуть підтримувати загальний стиль дерев’яного будинку.

Дерево – матеріал, який здатний подарувати тепло і створити затишок у будь-якому приміщенні і тому елементи декору з дерева користувалися популярністю у всі часи. Ну а дерев’яні світильники це класика. Світильник з дерева виглядає ефектно і при цьому такі світильники абсолютно безпечні, оскільки дерево нетоксичне і навіть при постійному нагріванні не виділяє отруйні речовини. Тому дерев’яні світильники ідеально підходять для освітлення дитячої кімнати і для кухні.

Деревина є натуральним, екологічним і безпечним матеріалом, що благотворно впливає на стан здоров’я. Світло, яке випускають дерев’яні стельові світильники зовсім інакше відбивається предметами і поглинається простором, ніж світло від звичайних люстр і бра.

Здається, що світлові промені, що йдуть від дерев’яних світильників, особливо коли вони перебувають у відповідному інтер’єрі, сприяє поліпшенню настрою, психологічному розвантаженню і повноцінному відпочинку.

Дерев’яні люстри використовуються в оформленні інтер’єру вже дуже давно, і це природно, як і природно саме дерево. Мало який інший матеріал може зрівнятися з деревом в легкості обробки, теплоті матеріалу та екологічності. Як і будь-які інші вироби з дерева, дерев’яні люстри, бра, настінні світильники додадуть вашому інтер’єру особливу атмосферу затишку і домашнього вогнища.

Якщо правильно поєднувати стиль даної продукції з рештою оформленням приміщення, то дуже легко можна домогтися гармонійного і стильного дизайну в будь-якому будинку. Настінно-стельові світильники з дерева стануть вдалим рішенням практично для будь-якого інтер’єру. Поєднуючи ці матеріали самим неймовірним чином, дизайнери створюють унікальні люстри різних стилів, головною перевагою яких стає компактність і універсальність застосування.

Найбільш гармонійно настінно-стельові світильники з дерева вписуються в інтер’єр схожої стилістики, де він задає загальний настрій. Не менш вдало вони виглядають і в класичній вітальні, особливо якщо підібрати відтінок дерева під гамму меблів. Прості та елегантні, ці світильники зроблять інтер’єр завершеним. Використовувати їх слід не тільки для основного освітлення (стельовий варіант), але й для зонального підсвічування (у випадку кріплення джерела світла на стіну).

Дерев’яні елементи в конструкції світильників вносять особливу «родзинку» і колорит, що дозволяє ідеально вписати їх в будь-який інтер’єр. Після напруженого дня, проведеного в шумному і загазованому мегаполісі, світильники дерев’яні стельові можуть подарувати не тільки світло, а й спокійну атмосферу чистої природи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *