Вибір міжкімнатних дверей

Вибір міжкімнатних дверей не менш важливий, ніж вибір вхідних, тому що дизайн дверей повинен гармонувати з загальним інтер`єром приміщення. Задавшись питанням вибору хорошої міжкімнатної двері, ми очікуємо приємного збігу в умовах ціна-якість. Нам важливий дизайн, гармонія з інтер’єром, міцність конструкції. Але на що потрібно звернути особливу увагу?

Перегляньте мої роботи  (двері з дерева), можливо, щось вам буде до вподоби. Я приймаю замовлення на двері будь-якого рівня складності. 

Хороші міжкімнатні двері повинні бути виконані з дерева, з натуральних і екологічно чистих матеріалів, лакове покриття повинно бути безпечним для здоров’я. Під час вибору надавайте перевагу натуральним матеріалам – масиву дерева, натуральному шпону. Звертайте увагу на окрас матеріала, який повинен бути глибоким, однорідним, чистим, без найменших плям, незрозумілого походження вкраплень. Зверніть увагу на те, що виробники дешевих, конструкцій користуються методом тонування, що надає двері замутненого, бруднуватого тону. Такий прийом немов би приховує брак, недоробки, дефекти. Структури натурального дерева в такому випадку видно не буде.

Двері з дерева повинні бути з ідеальною поверхнею. Це означає, що вони повинні бути гладкими, рівними, теплими і приємними на дотик. Лак на такій поверхні повинен бути міцним і екологічним, він служить своєрідним захистом, при цьому в разі натискання нігтем, слідів не залишається. Дешевий лак пропустить ноготь в деревину. Двері повинні мати бездоганну геометрію (відстані від одного кута до іншого рівні, максимум різниця в 1 мм), з’єднання рамок, грат, багетів не передбачають ніяких зазорів.

Крім самих дверей та короба до комплекту повинен входити ущільнювач, який повинен бути якісним та м’яким, бо жорсткий не допустить суцільного прилягання. Якщо у вас двері зі стеклом, краще обрати загартоване, у такому випадку, якщо скло розіб’ється, його уламки не стануть небезпечними для людини.

Як вибрати міжкімнатні двері, орієнтуючись на довговічність та на якість? Тут все просто: довше вам прослужать двері з дерева, створені з масиву твердих порід вишня, бук, дуб, ясень, клен. Полотна ж з хвойних порід потребують частої заміни лакового покриття.

Перегляньте мої роботи (двері з дерева), можливо щось вам буде до вподоби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *